t.dince®

31 Ekim 2009 Cumartesi

DENİZ FENERİ OPERASYONU..

Göstermelik Deniz Feneri operasyonu
Deniz Feneri operasyonu kapsamında Ankara'dan İstabul'a gelen ekip arama yapıyor.



------------------------------------------------------------------------
ANKARA Cumhuriyet Savcılığı talimatı doğrultusunda başta Deniz Feneri Derneği'nin Zeytinburnu'ndaki genel merkezi olmak üzere bir çok adrese operasyonlar düzenlendi.
Baskınlar arasında Kanal 7 televizyonu da bulunuyor. Ankara Kaçakçılık Daire Başkanlığı ve İstanbul Mali Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı baskında ele geçirdikleri belgeleri incelemeye aldı. Konuyla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.
Eyüp Otakçılar'daki Kanal 7'nin Kurumsal İletişim Müdürlüğü'nden ise yazılı açıklama yapıldı. Bina önünde bekleyen gazetecilere dağıtılan yazılı açıklamada, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan Deniz Feneri e.v. Soruşturması kapsamında mahkeme kararı ile Kanal 7 televizyonunda emniyet mensupları tarafından arama yapılmaktadır. Hukuki durum bundan ibaret olup bu konuda yapılacak olan spekülasyonlara itibar edilmemelidir. Yayınlarımız ve kurumumuzun diğer faaliyteleri olağan şekilde devam etmektedir. Yeni bir gelmişme olması durumunda tarafımızdan kamuoyunu bildirelecektir" denildi.Deniz Feneri'nin Zeytinburnu'ndaki genel merkezinde sessizlik hakim. Gazeteciler bina önünde bekledi. Deniz Feneri İdari Müdür Zeki Yıldırım "Hiçbirşeyde sorun yok. Herhangi bir baskın yok dedi" dedi.
...
Aradan bunca zaman geçtikten sonra, eğer baskın yapılan yerlerde hala herhangi bir belge bulunabilirse, bu adamlar gerçekten salak demektir! Laf olsun diye yapılan bu baskınlar bile, Deniz Feneri Davası'nın ne tür oyunlara sahne olduğunun kanıtıdır.

Uluslararası hukukta temel ilke, geciktirilmiş adaletin adaletin tecellisi olmadığıdır. Bu durumda sorumlular hesap verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder